23 november 2014

Bloggjulfesten

Hörni! På fredag smäller det äntligen - då är det dags för bloggjulfesten vi alla väntat på! Själv har jag laddat upp med sprillans ny klänning, men tänkte använda "gamla" skor, väska, smycken osv. Har också bokat in mig för både håruppsättning (svärmor) och sminkning (Janica). Ett bekymmer återstår, och det är vilken bh jag ska ha!? Typiska kvinnoproblem... Ingen av bh:arna jag äger passar under klänningen pga skärningen, och jag vet inte hur jag ska hinna skaffa en ny heller. Jaja, kanske kommer utan bh så får ni nåt att bita i! HAHA.

Min klänning, som jag är sååå förtjust i!

En sak jag funderat på är hur man ska ta sig till bloggjulfesten. Vi är ju säkert många från "mitt" område som ska dit, men är lite osäker på vilka. Kanske vi kan samåka? Skulle bli jättetacksam om ni lämnade en kommentar om vem från Vasa/Vörå/Oravais som är påväg till Juthbacka på fredag, så kan vi säkert komma fram till nåt. Okee? Okee!

2 kommentarer:

  1. Ojojoj, håruppsättning tilåme? :D Shit, kanske jag bord gör na åt mett katastrofhår jag å.. Ja veit int ens vilken klänning ja ska ha enno :'D Ja far ti julfesten ganska tidigt, annos sko ja nåo ha vari me på att samåk. :)

    SvaraRadera
  2. Jag är ju som sagt påväg dit, men he visst du ju redan! ;)

    SvaraRadera