26 juni 2019

Saker jag stör mig på

Tänkte att det kunde vara läge för ett kort men koncist "saker jag stör mig på"-inlägg. Vill ni läsa liknande inlägg har jag t.ex. skrivit ett för fem(!) år sen här (klick), och ett för fyra år sen här (klick). Trodde ärligt talat att jag gjort fler inlägg på samma tema, men tydligen inte...än!

1. Crossfit-uppdateringar. Alltså sorry nu kusin Heidi, men jag fattar verkligen inget av vad du och dina andra Crossfit-kompisar skriver om på era Instagramkonton. Om man inte håller på med crossfit så tror jag inte de där konstiga "amrap x4 clean jerk push TTB"-inläggen är speciellt intressanta för någon överhuvudtaget.

2. Par som skriver med varann på nätet. "Älskling ska vi äta pizza idag?" frågar Eva av Adam på Facebook, och "Golli <3" kommenterar Pelle åt Stina när hon satt upp en selfie på Instagram. Alltså ursäkta nu men, hört om att snacka face to face i stället, eller skicka på Whatsapp? Känner verkligen inte att det är normalt att sitta och kommentera varandras bilder från varsin ända av soffan. Eller ännu värre, par som skickar snuskiga saker åt varann på sina FB-sidor. Lolololol.

3. Modebloggare och sminkvideos. Förlåt nu alla modebloggare, men jag förstår mig absolut inte på er. Finns det faktiskt nån som tycker det är intressant att se vad folk har för kläder på sig? Eller är det bara jag som är en ultrabekväm hemmamamma som inte bryr mig ett skvatt... Dessutom är det ju trevligt att ALLA modebloggare är storlek XS, så man säkert som "normal"/överviktig känner sig manad att köpa likadana kläder som er. Och sen ska vi inte ens börja snacka om vad jag tycker om YouTube-tutorials med hur man sminkar sig. Alltså guuuud så tråkigt jag döör. Kan för inget i världen förstå hur man kan lägga TVÅ TIMMAR av sitt liv på att kleta smink i fejset!? Nä jisses.

4. Alla startar podd. Är det bara jag, eller startar precis ALLA en egen podcast just nu? Visst, roligt när folk är engagerade, men finns det faktiskt så mycket att prata om att folk skulle vara intresserade att lyssna på samma ämne på femton olika poddar? Don't think so.

5. "Folk som int kan rader hede på FB-loppis", hade jag så fint skrivit i utkastet. Vad jag menar är förstås de där irriterande färdiga kommentarsalternativen som hela tiden ploppar upp under försäljningsannonserna på Facebook-loppis. Okej om man är lite klumpig och råkar trycka på "Finns den här varan fortfarande kvar?" i misstag, men sen är det ju faktiskt inte så där jääättesvårt att gå och radera sin kommentar, i stället för att hela tiden behöva läsa "oj kom i misstag"... 

6. Mänskor som inte blinkar när de ska svänga med bilen. Alltså finns det nåt mer irriterande än när man står i en rondell vid rusningstrafik och väntar på att få köra in, och sen är det aldrig nån som blinkar när de ska lämna rondellen?!?! Så. Jävla. Störande.

PS. Onödigt att bli provocerad, det här var nu bara några saker JAG stör mig på.

1 kommentar:

  1. 1,2 å 5.. AMEN! Å demde listona på fb där e står "Här är alla som blir gravid i år", "Dessa personer måste bjuda dig på allt du vill ha" osv osv 🤦🏻‍♀️

    SvaraRadera