6 juni 2019

Jag har fått sommarjobb!

Inlägget i samarbete med Aktion Österbotten
---

Ni som följer mig på Instagram (heimimmi heter jag där) har säkert redan hört och sett vad jag ska syssla med i sommar, men för er andra ska jag berätta nu - jag har sommarjobb i år! En bekant till mig, som jobbar på Aktion Österbotten, tipsade mig om att de sökte så kallade Byainfluencers i sommar. Jag läste beskrivningen och skrev efter några dagars betänketid in en ansökan, och sen var det bara att vänta och se hur det gick. Och tro det eller ej, jag blev vald!

Vad gör en "byainfluencer" då, kanske ni undrar? Jo, under juni och juli månad kommer jag att förevisa min by/kommun på sociala medier. På min egen Instagram, på Aktions facebooksida, eventuellt på YouTube, och så här på bloggen förstås. Tanken är alltså att jag ska marknadsföra Kimo; platser, evenemang, sånt vi brukar göra här... Ja ni fattar säkert. Skoj, tycker jag, som annars också är aktiv på sociala medier, och rör mig mycket längs vägarna här i trakten! Att jag dessutom förtjänar en liten slant är absolut bara hemåt för denna fattiga hemmamamma.

Ni kan alltså förvänta er lite mer riktat innehåll här på bloggen samt i mitt Instagramflöde i sommar. Sånt jag har tänkt göra är rapportera om händelser i kommunen, t.ex. under "Vörådagsveckan", besöka och fotografera platser, berätta lite om Kimo och dess historia, varför vi trivs så bra här, och så vidare, och så vidare. Har skapat en egen kategori i bloggen, där ni kan hitta alla inlägg på detta tema. Ni hittar länken i vänstra spalten under "Bloggkategorier". På Instagram går det bra att följa hashtagen #byainfluencer för uppdatering från övriga byar och kommuner!

Häng med på ett sommaräventyr i Kimo, vetja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar