14 juni 2019

Loppis vid Komossa UF

Inlägget i samarbete med Aktion Österbotten

---

Här tidigare i veckan blev jag kontaktad av Heidi från Komossa UF, som undrade om jag vill komma ut och ta lite bilder och skriva några rader om loppiset som ordnas vid skolan i morgon, lördag. Komossa ligger bara några kilometer från Kimo, och Byainfluencer som jag är för vår by och kommun så passade ju uppdraget som handen i handsken! I förmiddags styrde jag och lillan alltså kosan mot Kåomåsan och fick en liten förhandsvisning av loppisinnehållet. Måste säga att jag är VÄLDIGT besviken över att vi ska på bröllop i morgon på förmiddagen och jag således kommer att missa evenemanget! Såg nämligen hur mycket fint som helst som skulle passa hemma hos oss...

Så ifall ni inte har något annat att göra i morgon, eller annars tänkt besöka nåt av de andra evenemangen i nejden (t.ex. Sorakunkku XXVII vid Måtasberget i Jeppo eller American Car Meeting & loppisrace i Pensala) tycker jag ni ska passa på och ta en sväng via Komossa också. Vem vet, kanske ni får syn på självaste Kevin från humorgruppen KAJ! Hans föräldrar bor nämligen nästan granne med skolan, hehe.

Förutom loppisförsäljning är också Aveo på plats med lagertömning av sina inredningsprylar. Hur låter det exempelvis med märkestapeter från Scion, Majvillan och Boråstapeter för endast tio euro per rulle? Eller den omåttligt populära Österbottenbrickan (kan ha nån liten skavank) för en struntsumma? Lampor som annars kostar tresiffrigt, för bara tjugo eges? Ja inte är det ju fy skam inte! Är man mer intresserad av kläder så kommer också Dress Like Marie vara på plats och sälja härliga kläder för kvinnor i alla storlekar. Dolce Vita Design, som gör helt underbara barnkläder, har också försäljning under dagen. Blir man sugen på kaffe och bullar står Lillkungs bageri & konditori till tjänst med café i skolans före detta matsal. Och det bästa - ni behöver inte ens bunkra upp med kontanter, för nu finns det möjlighet att betala med kort!

Gissar det kan vara bra att vara på plats när skolan slår upp dörrarna klockan 10, förra året var det nämligen lång kö utanför dörren... Här ska ni få en liten smygtitt på vad som finns till försäljning:

 
Här finns verkligen något för ALLA.
 Barnet är tyvärr inte till salu, men nog gunghästen! 
Den här burken hade jag gärna tagit med mig hem...
Utbudet av gamla skolplanscher är verkligen något "out of this world", så är ni intresserade av sånt får ni inte missa detta loppis!!!
 Se nu bara på alla dessa pärlor!
 Eller kanske det får vara en gammal kista? 
 ... eller gamla fina burkar?
En hel del kläder finns också till försäljning.
Denna brödlåda kunde också få flytta hem till oss, tyckte jag..
Här gissar jag det kommer finnas massor av godsaker uppradade i morgon!
Här är en liten titt på vad Aveo har till försäljning. Som sagt, tokbilliga priser!
Hittade redan tre rullar tapet som jag i smyg önskar att ingen köper, så jag får hämta dem sen... hehe.
Mrs Mighetto-boken "Ensam i bokstävernas land" finns i några exemplar. Den är annars slutsåld överallt!
Som vanligt hittar jag alltid något som INTE är till salu som jag fastnar för. Se nu bara på den här otroligt fina gamla burken!

VAD? Loppis vid Komossa UF
VAR? Vid gamla skolan, Komossavägen 237
NÄR? Lördag 15.6.2019 klockan 10-16
VEM? Privatförsäljare, ungdomsföreningens vindstömning, Aveo, Dress Like Marie, Dolce Vita Design och Lillkungs
OBS! Du kan även betala med kort, kontanter behövs ej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar