7 april 2017

Födelsedag, skoldagar och annat intressant i livet

De senaste blogglösa dagarna har jag haft ett och annat för mig, som ni säkert förstått av tystnaden här inne. Måndag, tisdag var helt vanliga jobbdagar som åtföljdes av zumba på kvällarna. I onsdags var det min 26-årsdag, och jag firade med att jobba till klockan fem åtföljt av mini-kalas i sambons hemgård i Kimo med Basti, Nicki och Conny, REKO, veckohandlande i Härmä, och sen film hemma på soffan. Igår och idag har jag varit på skolbänken vid Åbo Akademi i Vasa. Har också hunnit träffa svärisarna som kommit hem efter två veckor på Gran Canaria, samt ställa igång balkongen och välkomna påsken med lite blommor och pynt.

För tillfället pustar jag ut en stund innan det är dags att hoppa i lite bättre kläder, packa ner simkläderna och söka mig till ABC, därifrån vi i NNSB's styrelse åker iväg med taxi till Villa Irene i Maxmo. God mat, badtunna och samvaro står på programmet. Skoj! Imorgon är det meningen att jag och sambon ska åka till Nykaabi och skruva lite på min bil. Borde också städa och baka inför söndagens släktkalas. Och så var väl ännu en helg här i livet förbi...

 Till min födelsedag bakade jag en (inte helt lyckad) morotskaka.
 Solsken, åska, hagel och regn på bara en kort stund i onsdags!
 Det bästa med när vi har skoldagar: Lunch på Svenska Klubben!
 Sambons chorizopasta i tomatsås.
 Sådde påskgräs i äggskal. Hoppas de hinner växa upp tills påsken...
 Satte några narcisser också, för att pigga upp!
 Första örterna sådda. Än så länge får de komma in till natten..
Och så tog vi fram kuddarna till balkongsoffan ur förrådet. Nu är det inte länge tills det går att börja ligga och slappa på soffan en stund efter jobbet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar