2 april 2017

April april april

En söndag som gått i lugnets tecken efter en rätt intensiv vecka och helg. Sov länge, gjorde frukost och sen satt vi väl egentligen mest på soffan hela eftermiddagen. Klockan tre åkte jag på skruvankurs med NNSB-damerna, och kom ganska nyligen hem. Sambon har farit iväg till Kimo på jaktmöte, och själv ska jag strax följa efter. Svärföräldrarna är för tillfället i södern, så vi ska vara lite husvakter och kommer att övernatta där inatt. Ska alltså åka och handla lite ätbart och packa jobbväskan färdigt. Får ju åtminstone inte så långt till jobbet imorgon, när svärisarnas hus ligger cirka en halv kilometer från mitt jobb...

I torsdags när jag kom från jobbet var det så härligt vårigt att jag satte igång med vårstädningen i form av fönstertvätt. Alla inglasningar på balkongen fick sig en omgång, och dessutom dammsög jag hela rummet i samma veva. Nu börjar vi vara redo för att sitta ute på eftermiddagarna!
Köpte nya kuddfodral för en tid sen. Tyckte det började vara läge att plocka fram dem nu. Men det visade sig att det inte riktigt blev som jag hade föreställt mig... Too much pink!
Sambons försök att lura i mig blodpudding. Jag tog en tugga och avlägsnade mig sen snabbt från bordet. Hyi!
I fredags dukade vi upp till finmiddag (tacopaj, haha), när Bastis småkusin Jennifer och hennes Andreas kom på besök.
Ja had "sträka åpp me"!
Lördagsfrukost med bananplättar, made by me.
Älskar ljuset i sovrummet om morgnarna.
På lördag kväll styrde vi kosan mot Bennäs för att fira sambons fd kollega Mårten. Bjöds på tortillas, yum!
Fick också supersmarrig solkaka till efterrätt.
Söndagsfrukost med baconomelett, made by sambon.
Skruvankurs med NNSB-damerna, part 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar