7 mars 2016

Måndagslista

Hittade denna lista hos Ronja, och tyckte den skulle passa bra just idag. Ni vet, jag har lite bloggkvot att fylla om jag ska komma upp i "normalt" antal inlägg per månad nån gång detta år...

Vad ser du framemot den här veckan? Att bara vara, pusta ut, stanna till och andas. Sen kanske helgen. Inte för att jag har några planer, men med risk för att jag hittar på nåt bus!

Ska du göra något denna vecka som du inte ser framemot? Vara sjuk, tydligen. Och sen borde jag faktiskt flytta mer grejer. Torka skåpdörrar. Bränna upp lite pengar på nödvändiga prylar till hemmet.. Sånt.

Vilken låt kommer du lyssna på mest den här veckan? Om vi ser på statistiken för förra veckan så är det väl nog troligen Leave This Town med Ella Sanoo. Men de flesta av låtarna i föregående inlägg funkar!

Vad åt du till frukost idag? Samma som de senaste tre dagarna: Havregrynsgröt med kanel, drottningbär och mjölk. Idag hade jag faktiskt i linfrön och mald ingefära också.

Vilken tid på morgonen vaknar du? 6:50, i och med att jag nu bytt till fasta arbetstider, 7:45-14:45 varje dag.

Hur ser du oftast ut till vardags? Bekväma kläder. Oftast leggins och nån längre tröja, eller sen som idag "pyjamasbyxor" och långärmad.

Vad gjorde du igår kväll? Conny var här och fixade lampor och internet åt mig. Annars inte mycket, flyttade lite grejer, hörde på musik och funderade på livet, typ.

Vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan? "Frustrerande". För det är vad livet är just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar