8 mars 2016

Kvinnodagen då

Jag har tulpaner på köksbordet. Ligger bänkad ensam i soffan. Köpte mig själv choklad från butiken. Förträfflig kvinnodag, inte sant?

Nä men.. Fortfarande väldigt däckad i förkylning. Ryggen börjar släppa lite, tror jag.. Svårt att säga när jag är så hårt drogad, haha! Kämpar på i jobbet, trots att jag nog kanske borde stanna hemma. Kommer hem och "njuter" av att inte göra något. Känner mig väldigt osocial. Ensam. Jag och mina fyra väggar.. Kollar OC och halvsover på soffan. Funderar på om jag borde fixat nåt ätbart åt mig. Smygröker. Drömmer om varmare breddgrader, eller en slalombacke i gnistrande solsken. Väntar på att något ska hända. Lyssnar på mina låtar. Funderar på livet. Försöker hålla mig från att göra något i onödan, så jag ska bli frisk nån gång. Suckar över att inget blir som jag vill. Repeatar.

Det är inte så lätt vet ni, när livet kommer ikapp en. Det är väl bara att hålla huvudet högt och sikta mot stjärnorna. Förr eller senare ska det väl komma ett ljus i slutet av tunneln.

2 kommentarer:

  1. Kvinnodag eller inte så är du en riktig förebild! Baserat på det du i alla fall berättat på bloggen så beundrar jag dig :) Ser så framemot att se hur du får det på nya stället rent inredningsmässigt, resten kommer bli hur bra som helst också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack ska du ha för de snälla orden!

      Radera