10 mars 2016

I don't need anything to get me through the night

Det är tydligen torsdag idag. Tionde mars dessutom. Borde verkligen börja förbereda inför påsk på jobbet.. Att jobba som förskollärare var kanske inte riktigt som jag tänkt mig, men det blir nog bra ännu! Postade en arbetsansökan idag också, så nu ska det väl snart visa sig vart jag hamnar till hösten...

Var riktigt trött och slut när jag kom hem vid halv fyra. Slängde mig på soffan en stund, råkade visst slumra till lite.. Värmde en portion av gårdagens tortelloni-korvgratäng och eldade igång YouTube. Solen letar sig in genom fönstren och jag ser till och med några knoppar på grönväxterna jag trodde hade dött i vintermörkret. Kanske det nog blir vår i år också. Längtar mest efter att få börja cykla till jobbet igen! Och gå ut på promenader. Ha tunnare jackor. Använda vita sneakers. Minst längtar jag efter pollenhelvetet. Klottiga vägar. Och att rensa rabatter. Men ha! Det behöver jag ju inte göra längre. Något plus med att flytta från hus till lägenhet.

I jobbet idag funderade vi på vem som kunde vara vem i "Snövit och de sju dvärgarna". Någon föreslog att jag kunde vara Snövit herself. Själv tycker jag att jag kanske skulle passa bäst som Butter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar