5 januari 2015

Vad jag ser framemot år 2015

Hörni! Vad kul att så många ville vara med i min "ge bort en rubrik"-dag! Har sett kommentarer lite här och var i bloggvärlden nu faktiskt, och det känns ju skoj. Kanske ni också tyckte det var trevligt att dela med sig lite extra åt andra bloggare? Jag tror att dethär är ett koncept vi kan köra igen! Vad skulle ni t.ex. säga om en rubrikbytardag i månaden? Skulle inte vara så pjåkigt att få nya rubrikförslag lite oftare, eller hur.

Nå, jag fick ju faktiskt några karameller att bita i under gårdagen. Tänkte börja med förslaget jag fick av Maria: "Vad ser du mest framemot 2015?"

Jaa-a, dethär är faktiskt en knepig fråga, tro det eller ej! Ni som följt denhär bloggen en tid kanske har förstått att jag är en kvinna med många järn i elden. Är det inte träning så är det möten eller projekt av olika slag. Sällan är jag hemma nån längre stund om dagarna, ränner på lite överallt efter jobbet. Och så trivs jag! Nå, sen har det ju råkat sig så att jag haft en envis förkylning, eller vad det nu än är, i fyra månader. Alltså har jag blivit tvungen att hålla mig hemma ganska mycket. Har inte tränat ordentligt sen september, utan istället har jag lärt mig att bli en soffpotatis. Har dessutom gjort det med bravur... Nu känner jag ändå att det får börja räcka, så jag tänkte återuppta gymmandet denhär veckan. Om det sen går, eller om jag blir sjuk igen, lär ju visa sig. Men det är nåt jag ser framemot! Att få normala rutiner i livet igen, komma igång med träningen och hoppeligen bygga lite muskler och piska iväg lite fläsk inför sommaren.

Sommaren, den väntar jag förstås också på. Förra året hade jag ju min första semester, och vädret och feelisen kunde inte ha varit mycket bättre. Hoppas att årets semester blir minst lika bra! Har inte gjort upp några speciella planer, men för mig räcker det nog bra att ligga på beachen och slappa dagarna i ända... Hur bra som helst!

När jag skriver dethär inser jag att det inte finns så många planer för detta år. Och det är ju helt otroligt! Men känner jag mig själv, och min sambo, rätt, så lär det nog dyka upp ett och annat under årets lopp.. I vår är det t.ex. FEM ÅR sen jag gick ut Yrkes. Det ska vi förstås fira med en hejdundrande klassträff, hade vi tänkt. Så det väntar jag med spänning på! Sen ska det bli intressant att se vad som händer till hösten också. Mitt arbetskontrakt går ut 31.7. Frågan är ju då om jag får förlängt på Tallkotten, eller om jag ska söka mig nån annanstans. Nya utmaningar blir det hursomhelst, och det gillar jag! I hemlighet längtar jag mest tillbaks till Nyckelpigan faktiskt.

Ja, vi kan väl säga att jag ser framemot vad 2015 för med sig, helt enkelt! Den som lever får se, som man brukar säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar