26 januari 2015

Musiktips

För ungefär tusen år sen fick jag ett önskemål av fina MX om jag kunde ge lite musiktips. Inlägget "Önskeinlägg: Musiktips" har legat i utkastet vem vet hur länge, men varje gång jag tänkt börja med det så har jag bara inte orkat ta itu med det. Dessutom ligger ännu ett musikrelaterat inlägg i utkastet, nämligen "Musiken", där jag tänkt berätta lite om min relation till musik, från barndom till nutid. Nå, nu råkade det sig som så, att igår kväll när jag skulle gå och lägga mig fick jag en riktig snilleidé:

Hur skulle det vara, om jag en dag i veckan, t.ex. torsdag, skulle skriva ett musikrelaterat inlägg? Jag kunde börja från början, vilken musik som har influerat mig under åren, och kanske "till slut" komma fram till vad jag hör på idag. Ni skulle liksom få följa med mig på en musikresa, där jag både berättar om min relation till musik, och ger er tips på band och låtar.

Vad tror ni om det? Hiss eller diss!?

1 kommentar:

  1. Jag röstar Hiss för en musik torsdag :D Och he e roligt just ti si sånde som man lyssna på då man va yngre, he bruk ju kun finnas nåt man själv o lyssna på också som man helt glömt bort. Sen tycker ja själv att de e kul att gå tibax o lyssna på låtar som man tyckt om, ibland kan ja sitt o lyssna på låtar som ja nu kanske int tycker e såde jätte bra nu, men di har minnen som gör att man ändå vill lyssna på he en eller två gånger bara fö ti kom ihåg hur det var då man lyssna på he förr xD så ett JA från mig :D

    SvaraRadera