28 januari 2015

Blågilista

När motivationen och tidsbristen visar sig från sin värsta sida kan man ju alltid sno blogglistor av sina "bloggkollegor" för att försöka fylla ut inläggskvoten för januari månad (som tydligen snart är slut). Malin fick bidra till dagens blogginlägg:

När vaknade du imorse? 7:40 ringde alarmet.
Vad var det första du tänkte när du vaknade? "Har ja fösovi me!?" (tänker jag alltid)
Har du ringt nån idag? Isf, vem och vad sa ni? Nope, har inte ringt nån. Men hade ett missat samtal efter vilan. Började på 071 så jag ringde verkligen inte upp...
Har du ont någonstans? Näpp, faktiskt inte! Men fråga igen om tre timmar så svarar jag nog magen. Vi hade nämligen risgrynsgröt, nybakta semlor och bullar idag på jobbet...
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på? Vi åt middag för typ 4 minuter sen, så är inte speciellt sugen på nåt.. Men ikväll ska jag göra kalvdans, och det är jag nyfiken på!
Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Mat för ca 70 euro vid Livsmedel.
Vilken var den första sidan du gick in på på internet idag? Instagram, fast det är ju en app... Här på datorn var det TripAdvisor.
Vad ska du göra ikväll? Revyövning (om 15 minuter) och sen gym om jag hinner.
Vilken var den första låten du satte på idag? Har inte satt på nån låt idag, faktiskt. Men på vilan lyssnade vi på panflöjtmusik, och det första sambon satte igång på Spotify ikväll var The Heartbeat Band och låten The King.
Varför ska man läsa din blogg? För att jag är smårolig. Och för att jag skriver om alltmöjligt. Och för att jag skaffat ny telefon så bilderna är lite bättre!
Vad gjorde du för exakt en vecka sen, denhär tidpunkten? Höll på att frysa ihjäl på Centrumskolans parkering när jag hämtade mina REKO-varor.
Tror du att du kommer få en komplimang idag, isf för vad? Hoppeligen får jag en komplimang för att det går bra på revyövningen!
När fotade du något senast, och vad? Tog ganska nyss en bild på vår udda hörna. Konstaterade att det vintriga röda får nog åka ut nästa gång vi städar!
Kommer du göra av med pengar idag, isf på vad? Nope. Inte en endaste cent. Sparandet går bra just nu!
Vad borde du göra idag? Gå och lägga mig klockan elva, och inte halv ett...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar