14 januari 2015

Jo hej

Hej påå edar! Här kommer lite uppdatering från en som inte har tid eller ork med bloggen just nu... Är så långt ifrån skrivripuli man kan komma! Ingen inspiration whatsoever. Med det ville jag försöka lirka fram några frågor eller önskeinlägg? Har nämligen svarat på alla från rubrikbytardagen nu..

Idag blev det tidig väckning, när jag skulle jobba mellan 6:50 och 13:50. Stannade kvar och planerade en stund, svängde in via ABC för ett paket köttbullar, och trampade sen hem i snön. Tungt! Bänkade mig genast på soffan (först grundlig kontroll av sittdynorna, don't worry!) och satte igång Mannen som kunde tala med hästar. Åh vad jag älskar den filmen! Fortfarande, efter femton år och x-antal visningar... Gör mig så bombsäker på att när vi åker till USA ska jag rida längs bergsstigar och genom floder i härliga Montana. Dreamin' away och Tripadvisar skiten ur mig här.

Ikväll var vi då på kalas till min syster, som blev hela tjugo år. Hur nu det gick till!? När Kalle fick höra hur många år Kati fyllde blev han chockerad; Det måste ju betyda att VI är ganska gamla... Janå! Vi fick äta smarrig smörgåstårta och mina favoriter - dedär små minibullarna från Pågen, ni vet. Nami. Åt fem stycken. Lite morkkis nu men... Skrattade åt gulliga Jesse och beundrade tegelväggen i Katis badrum. Den som ändå hade en sån.. Nu ska jag strax söka mig i säng, så jag orkar upp 7:40 imorgon. TTYL.

Gonatt-ä!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar