21 januari 2015

Rullar på

Livet rullar på här i kalla Finland. Dagarna ser ganska lika ut just nu, insåg jag igår när jag läste Neelas inlägg om en vanlig dag i livet. Tror jag ska försöka knåpa ihop ett likadant inlägg ännu denhär veckan! Återstår att se om det blir en jobbdag (måste tänka på tystnadsplikten) eller en helgdag. Hursomhaver, en bild i timmen/en vanlig dag i mitt liv-inlägg coming up! Kanske inte lika actionspäckat liv som för en bikini fitness-debutant, men...

Min onsdag har bestått av jobb 8:30-16:15. Trampade hem i kylan, och började kvällen med att dra ner julbelysningen. Fick liksom nog... Improviserade med middagen: Uppvärmd spaghetti och stekt korv med ketchup åt sambon, en halv leverlåda och två karelska piroger med äggsmör åt mig. Bra gymladdarmiddag, alltså.. Iväg till Centrumskolan på REKO klockan sex. Hem kom jag med tio kilo potatis, sexhundra gram rökt lax och en kilo Highland-maletkött. 19:05 befann jag mig sen på Gnistan, och småningom joinade Janica för ett skönt onsdagspass. Mörbultade mina lårmuskler i benpressen idag!

Nu har jag ätit kvällsmål: En stor skål plommonkvarg (3/4 dl vispgrädde, 1 burk kvarg och 2 msk plommonsylt) samt en (hel) del vindruvor. Det börjar vara kallt här i vårt hus nu, så överväger en stor kopp rykande te också.. 

 Dagens legpump, en sorglig syn! Men det blir väl bättre.
Göttens!

1 kommentar: