2 januari 2014

Nytt till hemmet

Om ni ignorerar en liten punkt på min 2014-lista (jag klickade ju faktiskt på "beställ" förrän jag publicerade inlägget, ehe) så ska jag visa er vad som är påväg hem till oss. Tycker att julgardinerna borde åka ner men är inte riktigt redo att sätta upp vår/sommargardinerna och dra fram det gröna i inredningen ännu. Så klickade hem lite från Ellos/Jotex rea för att försöka hitta ett mellanting. Jag kallar det diskret vårvinterinredning:

 Okej dendär nya mattan har ni redan sett. Men den är SÅ snygg! Men jag börjar faktiskt tro att den kommer passa bättre under matbordet. Alltså är projekt vardagsrumsmatta fortfarande på noll...
 Hittade i alla fall en ny matta till köket för ynka 15€. Den vi har nu har sett alltför många askkoppar (vi hade den på balkongen i Jeppis) och brödsmulor.
  Vita mönstrade panelgardiner till vardagsrummet, 15 ege de också.
 Och en ny, årstidslös gardinkappa till köket. För endast 6 eurosar.
 Nya salmiakrutiga kuddöverdrag till vardagsrummet...
... för att matcha dendär snygga filten jag köpte i höstas.
Nån som ser vilket mönster jag snöat in mig på dethär året... Passar ju bra med alla våra stjärnor i varje fall!

2 kommentarer:

  1. Oj hande köksmatton va fin! Perfekta färger ti vårt kök sku e vara iaf. Bra du plockar ut varor från Jotex, ork aldri koll själv genom allt! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. tyckt an sko pass jär! sko säkert pass bra vi edart å :) bruk allti fösök koll tå dem har na rea om ja sko hitt na.. åså mesama ja har beställd så typ två dagar bakett kombär e en ny katalog me massor ja sko vila ha. störand!

      Radera