4 januari 2014

Dött här

En liten förklaring till helgens bloggtystnad:
Började fredagen med en förmiddagspromenad med fina Fanni (Kalles fasters hund). En timme var vi ute på en riktigt powerwalk. Ångrar att jag inte tog pulsklockan, pulsen var säkert på 200 så hårt som vi gick...
 Sen for jag till Nykaabi och stack på en eftermiddagstur med tanten surtant, som absolut inte ville vara stilla på bild. En skön tur i varje fall!
 Idag tog vi ut granen. Och det var verkligen ingen trevlig historia. Vi sopade ihop en 20 liters påse med barr, detta innan vi dammsög... Aldrig mer dendär julgransfoten! Hela granen hade torkat och direkt man rörde vid den kom alla barr ner. Huhhu!

Annat som hänt: Mary Kay hemma hos Cila igår. Vi var klara runt 20:30 men satt och diskuterade livets ena och andra fram till klockan 23. Svängde in via ABC med Sara och sen hem och kolla lite tv. Idag sov vi överdrivet länge, och så fixade jag grisinnerfilé i ugnen med gräddpotatis. Efter det raka vägen till Årvasgården för att skriva lite revy/diskutera ihop oss. Och om jag säger att jag mer eller mindre kommer bo på lokalin de närmaste 11 veckorna så överdriver jag inte det minsta. Nu är det nämligen officiellt: Jag ska vara med i årets upplaga av Byarevyn! 8.2. har vi premiär och framtill det är det skrivas, övning, övning och mera övning som gäller... Så ifall bloggen lider vet ni varför!

Och med det avslutar jag dagens inlägg. Ska skriva lite revysång och sen besöka Linn-Ling i Vörå när sambon övar med bandet i Kantlax. Fint så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar