3 januari 2015

Ge bort en rubrik - del två

Ni kommer väl ihåg att jag förra veckan skrev ett inlägg där jag kläckte en idé om att vi skulle byta rubriker med varann? Om ni missat inlägget kan ni läsa det hääär. Nå, ni var ju faktiskt en hel del som gärna vill haka på, så jag tycker det är dags att sätta min plan i görning.

Imorgon, på söndag, kör vi den stora rubrikbytardagen här i bloggvärlden! Reglerna är enkla:
Varenda blogg du klickar in dig på imorgon, oavsett om de deltar i "utmaningen" eller ej, ska du kommentera med ett rubrikförslag/ett önskeinlägg. Ni får gärna också länka till detta inlägg, så vet folk vad det är frågan om. Låt oss sprida lite blogginspiration såhär i början på det nya året! Okej? Okej, nu kör vi!

Ja eller alltså.. Imorgon.

5 kommentarer:

 1. Superkul. Jag e helt klart med! :D

  SvaraRadera
 2. Haha trodd e va söndan ida men he va e jo int men ja e no me ja å :) kan no böv na inspiration :)

  SvaraRadera
 3. fick igår en bloggrubrik av en bloggläsare och blev så glad! Kände varken till din blogg eller den här utmaningen, vilken smart idé! jättekul, tack ska du ha för utmaningen, och tack Carolina som tittade in hos mej! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. nämen va kul att höra! :) tror bestämt att ja ska köra dethär konceptet en gång till, kanske till och med göra det till en återkommande grej. det är ju aldrig fel att sprida lite extra glädje (o rubriker, haha) i bloggvärlden! brukar kika in hos dig emellanåt också, du har en så fin o personlig blogg :)

   Radera