27 januari 2015

En kursdag


Idag har jag spenderat hela dagen i Vasa på kurs tillsammans med några arbetskollegor och en del yrkesbekanta. Det bästa på hela dagen var lunchpausen vid Sweet Vaasa! Det blev laxsallad, och till efterrätt Death by Chocolate-kaka. Och ja, nu känns det nog som death i min mage... Får nog ta och skärpa till mig med kolhydraterna nu, banne mig.

Kursen födde många nya tankar och en hel del idéer för våren, men också till kommande höst, ifall det blir så att jag fortsätter med den grupp jag har nu. Alltid kul med kurser som bjuder in till mycket praktiskt och diskussion, då går tiden mycket fortare och alla dedär tankarna och åsikterna blir mer konkreta. Nöjd med dagen! När jag kom hem värmde jag och sambon gårdagens korvmojj (med vitsås denna gång) och for sen till butiken. Sambon, som fortfarande inte fått nytt bankkort efter att han tappade bort sin plånbok, fick glatt plocka i kassarna medan jag betalade för hela kalaset. 

Nu slappar jag på soffan en stund i väntan på kvällens Pensala-zumba, som börjar klockan 19. Sen har jag plockat ut råmjölken jag köpte förra veckan på REKO ur frysen, så om den hunnit tina tills ikväll ska jag prova. Få sii tå! Minns att jag inte gillade kalvdans när jag var liten, men vem vet, man kan ju ha ändrat sig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar