11 januari 2015

Det bästa klädesplagget i min garderob

Therese undrade följande under rubrikbytardagen: "Vilket klädesplagg gillar du bäst i din garderob och varför?" Och det tänkte jag nu svara på!

Det allra bästa plagget i min garderob (just nu) är definitivt mina svarta höga Dr Denim! Så himla sköna, och går att kombinera med nästan vad som helst. En lång tröja, en kort tröja, en stickad tröja, en topp, fintröja, vardagströja... Ja, ni fattar nog! Jegginsen köpte jag begagnade av Sara i somras. Tyvärr börjar de gå på sista sömmarna, så jag borde rusa iväg för att köpa nya! Har mörkblåa i samma modell, men de är inte alls lika innötta och sköna...
Om jag ska välja en tröja som är min favorit i garderoben så är det nog denna gråa med rosa tryck, från Cubus. Den kan jag ha med både leggins, mjukisar och jeans. Så himla skön, speciellt bra i jobbet! Och neutral färg, alltså passar den med typ allt.

Sen är jag också väldigt förtjust i mina mönstrade leggins från H&M. Dessa skulle jag använda dag ut och dag in om jag bara kunde.

Så där fick ni se mina tre favoritplagg i garderoben. Som ni kanske fattat, ingen fashionista här inte... Bekvämt ska det va!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar