11 januari 2014

Ungefär som vanligt

 Min favoritfrilla just nu är en knåka, som Linn Jung skulle ha sagt. Att spara ut håret är inte speciellt glamouröst, ser ni, och detta är räddningen!
Älskar förresten min färg just nu. Sådär passligt inväxt med min egen hårfärg, ingen synlig utväxt men lite ljusare toppar av det föregående blonda dip dye. Min hårfärg är som en slags kameleont - den växer alltid ut i samma färg som jag färgat! Väldigt tacksamt, om ni frågar mig. Färgar håret 1 gång i året, ungefär.

Förutom att jag funderar på frisyrer är väl dethär en relativt normal lördagskväll. Sambon smet iväg över vägen till Rasses för att "ta nain me pojkan", själv stannar jag hellre hemma. Nå, idag kunde jag faktiskt ha tänkt mig att gå med för att undvika tristess. Men tänka sig, jag mår inte särskilt bra. Inatt vaknade jag med en fruktansvärd kramp i magen, kändes som nån stabbade mig med en kniv. Har känt mig konstig i magen under dagen, och ja, dendär hamburgaren hjälpte väl knappast till... Extra trött har jag varit också, och nu börjar jag inbilla mig att jag fryser mer än vanligt. Så hmm tja, sjukdom på gång kanske? Tror jag ska göra en portion omenahyve och mysa mig ner i soffan i hopp om att det blir bättre sen.

1 kommentar: