29 oktober 2017

Sunday 29/10/17

Söndag, och vintertiden har börjat. Sambon for i väg till älgjakten tidigt i morse, och själv passade jag på att sova till halv tio ungefär. Har fixat och donat lite, bland annat bytt sängkläder och tvättat, plockat undan lite på balkongen, och som bäst kokar jag en liten sats äppelmos av några kvarblivna äpplen jag hittade i en påse. Försöker hitta motivation och ork att tvätta fönstren, men får se hur det går.. Vi har ju faktiskt bara tre fönster, och det är ju skrattretande lite! Men ändå känns det väldigt tråkigt och segt att göra det... Antar att det börjar vara sista chanserna med plusgrader nu innan vintern slår till igen.

Om ni undrar vad jag haft för mig den senaste tiden kan jag visa det för er i bild i stället för att dra en lång och tråkig berättelse:

 Mommo hade gjort en sån fin höstkrans åt oss. Tyvärr har vi ju ingen ytterdörr (bara till trapphuset), så det fick bli en bordskrans på balkongen i stället.
 Häromdagen bjöd sambon mig på bortsjtjsoppa. Ingen succé om ni frågar mig som verkligen ogillar rödbetor... Men tanken var ju god!
 Fredagens härliga vinterväder påminde väldigt mycket om februari, och fick mig att längta ihjäl mig till jul.
 Var en sväng och hälsade på mina föräldrar till Nykaabi igår, då sambon var hemma från älgjakten (pga ryggskott, stackaren!). Mamma och jag passade på att gå på husvisning!
 Äntligen kan vi väl säga att vår skötbordsfundering är klar i badrummet.
 Min Mårbackapelargon var så fin ännu förra veckan. Nu får vi se om den klarade köldknäppen häromnatten, eller om jag får köpa ny nästa år...
Lördagsfrukost tillsammans med sambon, mycket uppskattat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar