14 oktober 2017

Jaktänka

Idag inleddes den då, älgjakten. Sambon åkte iväg vid halv sju på morgonen och var hemma igen ungefär tolv timmar senare. Våt och frusen var han tydligen, men nöjd! De hade skjutit 6/20 älgar idag, så hoppeligen blir inte jaktsäsongen så lång i år, hehe.. Själv har jag fått dagen att gå genom att åka till min forna hemstad Nykarleby redan från morgonen. Spenderade två timmar i frissastolen och fick lite fräschare frilla. Sen hem till Jutas och umgås några timmar med mor och far. Bakade bland annat en äppelkaka, gick igenom mina ridkläder och pratade bort tiden.

Nu sitter jag och göbben här i varsin sida av soffan och väntar att maten och bastun ska bli klara. Gissar att det blir relativt tidig läggning i kväll, då jag och Madde ska styra kosan mot Tammerfors-IKEA tidigt imorgon. Tjohoo! Älskar att gå på IKEA. Annars inte mycket att komma med idag. MEN! I torsdags var vi och hälsade på den lilla i magen en sväng. Stor hade han/hon blivit, och med 3D-bilden såg man redan tydliga ansiktsdrag. Så fascinerande! Tyvärr vågade inte barnmorskan lova vilket kön lillskrutten var, men hon misstänkte lite en tjej. I så fall har jag alltså känt fel hela graviditeten! Har ju varit så säker på att det är en pojke som ligger där inne och bökar.. Men vad gör väl det vilken sort det är, glada är vi ändå! Dock lite trist att inte veta.

 Vår lill-bebbs <3
Hamnade att bjuda sambon på mat på Amarillo efter ultraljudet, då jag (troligen) hade fel angående könet. A bet's a bet!
Fredagsgodis! Tyvärr är lösgodis en av mina cravings nu under graviditeten.. Vet inte hur många kilo jag stoppat i mig redan. URK!
Snygg i håret igen en tid! Skönt också att vara tillbaks i min "normala" grundfärg, då jag varit så ljus över sommaren.
Fotot är taget av min frissa Maddis på Hårstudion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar