5 oktober 2017

I surrender

Okej, så jag fick ge mig till slut. Kroppen började visa tydliga tecken på att den inte tänker tillfriskna från förkylningen om jag inte stannar hemma och vilar mig. Så idag slängde jag in handduken en halvtimme tidigare på jobbet, och sjukskrev mig inför morgondagen. Då ska vi väl ändå hoppas att jag slipper snora framöver!

Måste erkänna att det börjar smaka lite trä att bara ligga hemma och glo varje kväll. Skulle mycket hellre gå ut och promenera eller något annat meningsfullt. Nu blir det bara att kolla sociala medier, läsa inredningstidning, titta på när sambon spelar Farming simulator, och vänta att klockan ska bli så mycket att jag får gå och lägga mig. Trå-hååkigt! Imorgon tänker jag i varje fall passa på att göra min "latläxa" från skolan, alltså en kompletteringsuppgift för att jag var bortrest under vårt senaste närstudietillfälle. Sen misstänker jag det blir lite filmmaraton av något slag under filten. Vem vet, plötsligt har jag motivation och knåpar ihop ett ett-foto-i-timmen-inlägg av dagen!

Tack och lov så är det ju fredag imorgon också, och helgen hägrar i horisonten. Sista helgen innan sambon inleder älgjakten, får väl passa på att mysa skiten ur denna helg alltså. HAHA. Några småsaker har vi inbokat, men inte för mycket. Som jag vill ha det, alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar