23 augusti 2016

Tjejkväll med Yrkesgänget

I lördags hade vi samlat ihop stora delar av min Yrkesklass och bestämt träff hemma hos Linn i Vörå. Vi brukar försöka träffas två gånger i året och prata ikapp oss och äta något gott. Denna gång hade det faktiskt gått hela 1,5 år(!) sen vi senast träffats, så vi kan väl säga att det fanns en hel del samtalsämnen att avverka.. Dessutom lyckades vi få med oss Närpeesin Heidi, som de flesta av oss inte träffat sen vår dimission i maj 2010. Mycket roligt! Det hade hänt så mycket i allas liv att vi fick ta en liten presentationsrunda efter maten "dehär ha ja gjort efter Yrkes". Intressant! Vet inte när jag senast skulle ha skrattat så mycket, eller varit så mätt.. Vi lyckas nämligen alltid överösa våra träffar med mat eller godsaker av olika slag, så ingen behöver gå hungrig hem efter våra klassträffar, inte!

Fast tiden bara rusar iväg, så känns det alltid som om vi slungas tillbaks till 2007-2010 när vi träffas. Som om ingen tid alls passerat, men ändå har det hänt tusen saker. Så många fina minnen från den tidsperioden, definitivt den absolut bästa tiden i mitt liv. Ni är värdefulla för mig tjejer, det ska ni veta!

Linn är nog lyckost som har en så bra byggare till sambo att han fixat både matbord och soffbord åt henne! (eller kanske det var så att Linn fixat soffbordet själv!?)
Jag hade fixat en somrig sallad.
Linda, Linn, och lilla Amanda.
Heidi och Maija med sina fina masur.
Therese, Närpes-Heidi och Maria.
Lina in action.
Sa jag att vi sällan går hungriga hem?
Nam!
På slutet hade vi sedvanligt laddat upp med godis och chips. Heidi hade köpt 1,5 kg(!) lösgodis, haha!
.. men det blev nog en del kvar i godisskålen, i och med att Linda också fixade chokobananer och glass till efterrätt.

Tusen tack för en perfekt lördag kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar