31 augusti 2016

Sista augusti


Nå hej påå edar! Här sitter jag i mitt hörn av soffan och slappar till det, onsdagen till ära. Hade okristligt tidig väckning, alarmet ringde 5:20 och på jobbet befann jag mig 0600. Men det finns ju något bra med allt, den tidiga starten gjorde ju förstås att jag fick sluta tidigt också. Då passade jag på att bila genom Kuckus för att åka till S-market i Vörå och veckohandla. Tre överfulla matkassar senare var jag hemma igen, och sen dess har jag mest slappat i väntan på att min andra halva kommer hem.

Ikväll har jag inga stora planer, förutom att kanske släpa min alltför otränade röv upp för lokalbacken och återvända till Gnistan. Vet inte när jag senast skulle ha satt min fot på gymmet... Men det börjar nog minsann vara dags nu! Tyvärr så har jag en förkylning som lurar nånstans i kroppen, så måendet är kanske inte riktigt hundra. Men det är väl bara att kämpa på så länge det går, och sen när det inte går så får jag väl lägga mig ner och vila. Eller som ett av mina dagisbarn sa åt mig idag när jag klagade på ryggont; "Mimmi kanske du sku ta en ledi dag imoron å vila åpp dej". Haha.

PS jag vet att mitt hår är i extremt stort behov av en sax och lite färg. Men oroa er inte, jag har faktiskt bokat frissatid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar