12 augusti 2016

Fredag igen

Helgen tågar in, och ironiskt nog är det senaste jag bloggat om förra helgen. Det säger väl en hel del om mina prioriteringar och min motivation just nu... Har haft rätt mycket program den här veckan, och däremellan har jag försökt plocka ur och i nåt skåp och släpa grejer upp för trapporna. I dagsläget har vi väl ungefär hälften av sakerna i var lägenhet, så det börjar vara dags att avgöra vilket "rum" jag ska förflytta en trappa upp. Badrummet och tamburen är så gott som förflyttade, så nu är det väl småningom att börja flytta kläder och köksattiraljer. Så får vi se vad som blir kvar här hos mig, och om jag hittar nåt annat att sälja i slutändan!

Måste säga att det frambringar en del ångest det här att flytta. Igen. Det är ju faktiskt bara ett halvår sen jag kånkade lådor och sorterade igenom saker senast... Men sådär är det, bara att bita ihop och kämpa sig igenom. Fördelen är ju att jag inte har lika mycket grejer att transportera den här gången! Och så känns det ju bättre att jag flyttar ihop med någon denna gång, och inte ifrån. Men som sagt, lite känslosamt nog, grubblare som jag är.

Annars då? Ja, "mårar åpåå" på jobbet, värmer upp för terminsstarten på måndag, försöker passa in i mina nya föreståndarskor.. Sånt. Augustivädret är en besvikelse hittills, hade ju förväntat mig en lika varm och härlig månad som senaste år, då man kunde sitta ute på balkongen och lapa sol så gott som varje dag efter jobbet. Inte mycket av det i år! Bara regn och rusk. I morse satt jag och huttrade i bilen på väg till jobbet, för jag hade inte tagit på mig nån jacka, och termometern visade på 7,5 grader. Huu.. Men jag klagar inte, tycker faktiskt om hösten, den för alltid med sig nåt nytt, luften blir krispig, naturen ändrar, och så får man ju ljusmysa, förstås!

Bara jag har en extra stund över ska jag blogga lite mer om USA-resan, om bostadsmässan, om mitt nya hem, om livet i allmänhet. Ja ni fattar. Ska försöka att inte göra slut med bloggen, även om det nog lockar ganska hårt vissa dagar. Ni får ha lite tålamod, helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar