16 augusti 2016

Lägesrapport

Finns väl inga ursäkter för mitt dåliga bloggande, eller ja, ursäkter kan jag ju rabbla upp i all evighet, men jag gissar att ni snart är trötta på mitt ursäktande. Så, ursäkta, för att jag är så dålig på att blogga, det är inte meningen att det ska vara riktigt så här usligt! Fast sist och slutligen vet jag inte om det är så många som är intresserade av vad jag gör om dagarna och vad jag tycker och tänker däremellan.

Hursomhelst. Vi håller på och flyttar för fulla muggar, så därav min stora tidsbrist med uppdatering. Har sovit här "en trappa upp" två nätter nu, och det går så bra så. Enda problemet är väl att vi nog snart måste köpa en större säng... Den där 120 cm:s sängen känns olidligt liten nu när den inte längre står uppefter en vägg. Så vi ska hoppas det ramlar in lite skattepengar i slutet av året, och att nån av möbelfirmorna har bra erbjudanden. Haha! Annars är väl allt mest frid och fröjd. Ja, förutom att jag får nervsammanbrott när det ligger saker överallt, alla projekt är halvfärdiga och jag har mina kläder på sjutton olika ställen... Har väldigt svårt med kaos och saker på fel ställen. Men va ska it he ordn se snart!

Har egentligen inte så mycket kvar att flytta, lite städgrejer, inredningssaker och kläder bara så är allt tömt från min lilla etta. Med bra tur kanske jag hinner ta lite bilder med systemkameran här i helgen. Tills dess får ni nöja er med dessa två, som återfinns på Instagram (heimimmi):

 Ett stycke sovrum.
Ett stycke kökshörn. Nu väntar jag bara på att få upp en stringhylla (nå eller Minimani's variant i varje fall!) där på väggen, skaffa en matta och kanske en till blomma till fönsterbrädet, så ska det väl nog bli bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar