21 augusti 2016

Skriva av sig

Vet ni, det finns så många saker jag skulle vilja sätta ner i text just nu. Har så många tankar och funderingar som kunde platsa i ett blogginlägg. Men det finns helt enkelt inte tid. Och finns det tid, så har jag ingen ork att sätta mig ner och låta det rinna ner i fingrarna. Allra enklast skulle det vara om jag fick skriva blogginlägg med tankekraft... Men eftersom ingen mig veteligen uppfunnit det ännu, så får jag väl så lov att ge er små portioner, när jag har en minut eller två över.

Just nu pustar jag till exempel ut på soffan, mätt i magen efter dagens mat, som blev både lunch och middag i ett, klockan åtta på kvällen.. Vi har donat på här i lägenheten hela dagen. Skruvat upp hyllor och flyttat de allra sista sakerna. Nu skulle det bara vara kvar att föra ner överloppssaker i förrådet, och städa ur min lägenhet. Så var det ett avslutat kapitel då. Vet inte riktigt hur jag känner för den här flytten. Allt gick så fort. Har knappt återhämtat mig från min förra flytt, så tack och lov gick denna betydligt lättare. Hade redan sorterat alla grejer, och så underlättade det betydligt att jag kunde ta en låda nu som då när jag gick i trapphuset, och inte stresspacka allt och klumpförflytta det. Ganska smidigt denna gång alltså!

Hur känns det att vara sambos då, kanske någon undrar? Tja, vet inte riktigt vad jag ska säga. Allt med mig och Basti har ju varit lite bakfram, vi har inte precis skyndat långsamt, som ni kanske märkt.. Men håller fortfarande fast vid att om det känns bra så varför inte köra på. Vad har man att förlora liksom? Vi har ju mer eller mindre bott tillsammans från dag ett, så att vi nu officiellt bor på samma adress känns egentligen inte som nån större förändring. Får väl helt enkelt se hur allting börjar gå. Men säger bara det, gud förbanne om jag måste flytta inom det närmaste året... Får nog se till att inte ställa till med nåt som gör att jag måste flytta. Haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar