4 augusti 2016

Återvänder till livet

Jaa-a flickor och pojkar, det här att återvända till vardagslivet var kanske inte så svårt som jag hade föreställt mig. Snart har första jobbveckan kommit till slut, och det har inte ens varit tungt att stiga upp om morgnarna! Har hållit mig sysselsatt både på jobbet och hemma, så som vanligt har tiden bara flugit iväg. Fattar inte riktigt hur det kan vara torsdag redan...

Hade ju tänkt återvända till gymmet den här veckan, men det har jag nog tyvärr fått skutta på i och med styrelsemöte och pågående renovering av Bastis lägenhet. Vi har faktiskt hunnit rätt långt på två dagar, är så gott som färdiga med både sovrum och vardagsrum. Så nu skulle det väl bara återstå att storstäda och så får jag väl börja packa efter det då. För ja, vi ska bli sambos från och med månadsskiftet, och jag ska släpa alla mina grejer en trappa upp.. Heh, didn't see that one coming! Om jag tänker ett halvår bakåt i tiden så skulle jag aldrig nånsin ha föreställt mig detta. Men det är väl kanske det allra bästa med livet, att man aldrig vet vad som finns bakom hörnet! Å bra känns e.

 En måndagsmiddag.
 Dessa magneter värmer hjärtat lite extra varje gång jag öppnar kylskåpet. 15 down, bara nagär till to go...
 Jag och Bastis mamma har varit ett riktigt bra tapetseringsteam må jag säga! Här var första våden i sovrummet på väg upp...
 Har aldrig tagit en selfie med en tapet, så det måste jag ju testa! HAHA.
 I vardagsrummet tapetserade vi på liggande. Det tog länge, med gick långt över förväntan...
 ... och var värt all möda! Herrn i huset fick måla så länge.
Torsdagsfrukost. Älskar färska bär!

Tror bestämt jag ska göra ett skilt tapetseringsinlägg sen, har nämligen en hel del bilder att visa.. Och så kanske några före/efter bilder från lägenheten. För kan säga att det är väääldigt stor skillnad!

2 kommentarer:

  1. sku du int kuna skriva ett inlägg där du sammanfattar din resa? :) typ vad det bästa var, va de sämsta var, vilket/vilka ställen du gillade mest, vad du var mest imponerad av, osv :)

    SvaraRadera