3 november 2015

En helt vanlig lista

Hittade hos Minna, passlig tisdagsbloggning kallar jag det!

DIN/DITT FÖRSTA

Operation: När mina fotvårtor opererades bort. Tror jag var.. 9?
Piercing: Hål i öronen när jag var 5-6.
Sport: Började rida när jag var fem år. Annars har jag aldrig varit särskilt hård att sporta. Skidade väl där ett tag, men blev för tjock. Haha!
Husdjur: Kaninerna Jocke & Emma som jag fick när jag var kanske 3 år? Sen hade vi fiskar hela min uppväxt också.
Semester: Åkte på vår första södernresa till Gran Canaria när jag var 10.
Konsert: Moster tog med mig på Nordmans konsert, minns inte så mycket av det så antar att jag var ganska liten. Har dock kvar en t-skjorta från konserten. Den passar INTE längre...

JUST NU

Äter du: Tuc-kex med vitmögelost. Syndigt gott!
Ska du: Blogga lite i väntan på kvällens zumba i Pensala.
Lyssnar du på: Diskmaskinens surr och klockans tickande.
Väntar du på: JULEN!!! Och nästa sommar.
Tittar du på: Min dataskärm. Sällan!
Har du på dig: Mina skönaste "pyjamasbyxor" och en tunn långärmad.

DIN FRAMTID

Barn: Vill ha 2-3 barn inom två-tre år. Realistiskt? Kanske. Inte.
Giftermål: Drömmer om sensommarbröllop. Det blir nog ganska stort har vi konstaterat.. Vet redan vilka låtar som ska spelas osv. Borde kanske förlova mig först?
Karriär: Trivs riktigt bra med det jobb jag har nu och har inga planer på att byta. Men kommer eventuellt att vilja jobba som daghemsföreståndare nån gång senare i livet. Det skulle passa mig, har jag på känn! #ordningochreda

VAD DU FÖREDRAR

Kramar/kyssar? Båda är väl bra på sitt sätt! Tycker inte om Kalles skäggiga kyssar. Men annars är det väl nog rätt mysigt.
Kort/lång? Om listans tillverkare menar om killen ska vara längre eller kortare, så absolut längre! Finns inte mycket som är fulare än en liten kille och en stor kvinna. Sori.
Snygg mage/snygga armar? Är inte sådär värst utseendefixerad när det kommer till kroppar, förutom att mannen ska se ut som en man, och inte ett skelett. "Breidaxla kaar me bossi röv" brukade vara mitt motto, så jag får väl svara snygga armar då!
Busig/lydig? Hellre har jag en karl som kan underhålla mig och som jag kan skratta tillsammans med än en som alltid vänder kappan enligt vinden... Visst är det ett plus om jag får bestämma rätt mycket, hehehe, men han får nog gärna busa lite!

HAR DU NÅGONSIN

Kysst en främling? Nope, tror faktiskt inte det! #töntvarning
Tappat bort glasögon/linser? Nope igen, har aldrig haft varkendera.
Brutit ett ben? NOPE. Inte ett endaste. Har aldrig ens haft en fraktur vad jag vet.
Rymt hemifrån? När jag var liten försökte jag. Kom mig så långt som till bakrummet, då gav jag upp när jag insåg att jag aldrig orkar släpa med mig alla dessa saker jag samlat i solstolen ut ur huset.
Röntgats? Jo, har åtminstone blivit röntgad i handleden efter att jag krockat med mopeden när jag var 15. Andra gånger minns jag faktiskt inte, förutom när läkarna misstänkt bihåleinflammation.
Krossat någons hjärta? Tyvärr, ja.
Nobbat någon? Hm, jo. Men kanske lika bra det!
Gråtit när någon dött? Gråter fastän folk inte är döda. Är en riktigt lipsill! Så om någon jag känner verkligen dör kan du vara bombsäker på att jag gråter.

TROR DU PÅ

Kärlek vid första ögonkastet? "Eller måste jag gå förbi en gång till?" Nämen, visst kan det hända att en viss människa gör ett starkt intryck första gången man träffar honom eller henne, men kärlek? Nää.
Gud? Tror att det finns nån nånstans som skapat allt och vakar över oss. Vem det är har jag tyvärr ingen aning om. Ja e bara mee ja!
Mirakel? Jodå, under kan ske!
Aliens? Eventuellt, men skulle gärna se en alien innan jag tror!
Magi? Nä, det lärde jag mig redan som sexåring på mammas kusins bröllop, när en trollkarl drog ut lenkkimakkara ur min klänning.
Tomten? Not since jag såg att mosters Johan stod ute och rökte och drog på sig en tomtedräkt!
Änglar? Hoppas att de som gått bort vakar över oss på något vis, och att man nån gång får träffa/känna dem igen.
Transformers? Nämen vafan, nä. Finns ju bara på film!

BLANDAT

Är du kär i någon? Jåå, i Källi!
Önskar du att du bodde någon annanstans? Inte egentligen, bara att jag hade ett eget hus!
Tycker andra att du är attraktiv? KNAPAST. Det där har jag ju sett på krogen, fast hur jag spacklar mig så lägger ingen märke till mig. HAHA!
Dricker du? 2 liter vatten om dan, jo. Åså nain einstaka cider ibland. Men min nya favorit är faktiskt Sangria! När vi var på bowling drack jag nästan en hel kanna - själv.
Använder du droger? Nikotin i så fall. Har rökt och snusat lite tidigare, men aldrig varit beroende. Men droger-droger tänker jag aldrig prova på!
Vilket schampo använder du? Nyaste nytt är TreSemmé ekologiskt schampo och balsam som tydligen ska reparera mitt hår.. He vill ja jo sii!
Vilken parfym använder du? Victorias Secret Bodymist, och så en gammal favorit från AVON, men det är bara droppar kvar i den..
Vad är du rädd för? Att jag själv eller någon nära mig ska bli sjuk i cancer.
Gillar du att tvätta? Ja, faktiskt! Kontrollfreaket i mig älskar att sortera, hänga och vika. Men jag erkänner, alla dagar är det ju inte så kul...

HE VA HE.

6 kommentarer:

 1. Magi? Nä, det lärde jag mig redan som sexåring på mammas kusins bröllop, när en trollkarl drog ut lenkkimakkara ur min klänning.

  Oj herregud ja trod ja sko dra åv. HAHAHA :D :D :D xD

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaha :D tå mams kusin gifta se had di en trollkarl tär.. tror ja va typ 5-6 år. åså to an åpp me å "trolla" med me.. konstigast va no tå an dro en sånde länkkorvsremso ur hovohåli på klänningen :'D

   Radera
 2. Vadå inte kysst en främling.... åtminstone pussat - minns du inte turken och lippisen :D

  SvaraRadera
 3. Vilken kul listo! måst jö an jag å nan dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo, en sånde typisk "bilddagboken"-listo man laga förr ;)

   Radera