29 november 2015

Bloggjulkalendern då?

Nån enstaka pinne kanske undrar hur det blir med bloggjulkalendern i år. Jag har ju tidigare gett ledtrådar om att det innefattar min sambo, och någon gissade att det nog blir något med musik. Och det var helt rätt, så ganska bra känner ni väl mig...

Tanken är alltså att vi tillsammans ska spela och sjunga en sång varje dag fram till julafton. På grund av veckan som gått och alla dess omständigheter har vi inte riktigt hunnit fundera ut hur vi ska gå tillväga. Så nu ska ni hålla alla tummar och tår för att vi hinner prova det vi tänkt imorgon efter jobbet, och hoppeligen också spela in till den första luckan. För om det var nåt jag lärde mig under förra årets julkalender (en videoblogg om dagen fram till julafton) så var det att man inte ska förlita sig på att man hinner med det man tänkt sig i juletid! Det blev helt enkelt för stressigt att ha pressen på sig att producera ett nytt avsnitt varje dag. Så i år är planen att göra flera luckor åt gången och tidsinställa dem här på bloggen.

Så sammanfattningsvis ska ni få höra 24 av mina favoritsånger framförda av mig och sambon i december månad. Va tråor ni om he tå?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar