19 februari 2013

No time for blog

Är medveten om att jag har världens tråkigaste blogg just nu. Men det är bara så, att jag helt enkelt inte hinner med i svängarna! Lovar att uppdatera er om alla tusen saker jag har pågång, snart, när jag har extra tid över...
Idag har jag varit på dagis mellan 8 och 15:40 igen. Återigen en lyckad och trevlig dag! Traskade hem (till Kalles), packade ihop sakerna, åt lite knäckebröd och körde sen iväg mot Nykaabi. Värmde två kebakkopinnar och käkade med coleslaw, hoppade i ridkläderna och tog Hiluxen till stallet. Blev en lite över en timme lång tur med tant-Elli idag. Skönt! Hem, böt kläder, kaväärade lite... Sen via S-market efter en mjölk och så raka spåret till Jeppis. Good to be home, as always. Packade upp väskorna, dansade 20 minuter flat abs, gjorde hantelövningar, duschade, pratade i telefon med Kalle, och gjorde kvällsmål.
He va han dan he tå!

Igår skrev jag i princip klart teoridelen i kanden. Lite finjusteringar och korrekturläsning och koll med handledaren återstår! Så nu borde det bara vara att tuta och köra med det jag väntat på sen i januari: resultatredovisningen! Tar mig an den med skräckblandad förtjusning...
 Min syster renoverar sitt rum. Fångade Robbi på bild idag när han lade nya golvmattan, som förresten är det enda jag någotsånär gillar med rummet.
Tänk att sova där varje natt......
 Kvällsmål idag: scrambled pancakes with berries! Läs: ägg + mosad banan som inte blev till nåt när jag stekte, blev bara plättröra! Men gott i alla fall.

Nu ska jag kolla ett avsnitt Big Bang och sen krypa ner under täcket. Har sisådär 200 sidor skönlitteratur (men handlar om ADHD-behandling) att läsa ännu ikväll! Majgaad, att jag aldrig lär mig att inte skjuta upp "mindre viktiga saker" till sista dagen!

2 kommentarer:

  1. E måst kännas skönt att ja teorideln ur världen. :) Bra kämpa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. jo he känns no verkligen skönt! men samtidit e ja oroli att ja har bort nanting som e jätteviktit.. men ska koll igenom enno denhär vikon (å sekärt flytt på hundra saker som ja allti gör), åså lova handleidarn ti koll igenom nesta viko så :)

      Radera