26 februari 2013

Silence

Är återigen inne i en period då denhär bloggen inte får några kommentarer. Antar att det nog främst beror på mina tråkiga uppdateringar... Vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu. Det blir liksom bara "och så gjorde jag det och sen gjorde jag det" och massa kandtjafs. Tänkte att kanske NI kunde tipsa mig om något att skriva om? Är det något särskilt ni vill läsa? Ge mej en rubrik, be mig berätta om något... Ja vad som helst. Ganska tråkig läsning här just nu!

Väckning 9:20 idag. Åt frukost, fixade mig, och bilade sen iväg till Kyrkostrand. Är hundvakt idag, så det blev en 30 minuters promenad med mosters Jakky. For sen och handlade till Lidl och Prisma, och kom hem och svepte ihop fullkornsmakaroner med skinksås. Gött! Nu ska jag försöka hitta inspiration att skriva några timmar, tills det blir dags att äta, gå på en till promenad med Jakky, och städa AK. Ikväll blir det mockarutsbakning för hela slanten, och så förstås ett zumbapass och massa Fringe på det. Tomorrow's our big day! (se följande inlägg för smygreklam)

Have a lovely day!

2 kommentarer:

  1. Ja tycke du sko kunna ta å deil me de åv na bra recept igen! Helst na i matväg så man har na nyt ti prov na dag :P

    SvaraRadera
  2. tycker ja e så matlagnings-omotiverad jyst no, he var bara fiskpinnar me ägg o na soppor ur frysin.. sko no kona fösök aktiver me å prov på na nya recept, så sko ja ha na ti deil med me jär!

    SvaraRadera