28 februari 2013

Dagens skörd

 Lunch: grönsaker, Korv Görans kebab + sås och majonnäs. Tar 5min att göra, inte så farligt ohälsosamt (iaf inte om man följer LCHF...) och jättegött!
 Trött och slut efter 1h filmmaterial och ca 2 sidor kand.
 Favoritmiddag: två morötter, 5 fiskpinnar, 2 ägg och en skvätt spenatsås.
 Lyan e ren o fin igen! (och det ska va sådär suddigt, lampan e ju detdär "blinget" som många lägger på sina bilder......)
Nöjd! (när har jag förresten fått sådär smalt ansikte!?)
Nu ska jag skriva 2 sidor till, baka en plåt mockarutor, dansa ett pass flat abs, duscha, och slänga mig på soffan. Hej och hå med denna torsdag! Och denna månad, dessutom..

2 kommentarer:

  1. Hur lagar du spenatsåsin?

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja bruk vara lat å köp sånde färdi "spenatsoppa" å krydd me liti svart- å vitpepar + paprika.
      ibland tå ja e jättehurti så lagar ja en heilt vanli vitsås (smör + mjöl + mjölk + kryddor) å blandar ner en påsa frusen spenat :)

      Radera