14 februari 2013

When I need you most


Måste erkänna att jag nog inte bryr mig så mycket om Alla hjärtans dag. Det är ju så överdrivet kommersiellt, och dessutom finns det väl ingen orsak att inte visa kärlek osv årets alla andra dagar? Nå, idag har jag faktiskt brytt mig lite. Tror inte jag firat en endaste vändag tillsammans med Kalle, även om vi bott tillsammans i två år, och varit tillsammans i över tre. Det har bara råkat sig så, att vi varit på skillda håll varje gång. Och även så i år. Men denna gång måste jag nog faktiskt erkänna att det känns lite vemodigt att läsa alla vänners uppdateringar om att de fått rosor och choklad och princessbakelser av sina pojkvänner. Och de har gått på bio och haft myskväll och... jaja, ni fattar. Själv har jag inte ens fått ett endaste sms, och kan inte ens vara säker på om det blir nåt telefonsamtal ikväll. Undrar om dedär gubbarna i Dragsvik hade planerat dethär, att skicka ut pojkarna i skogen tre dagar samtidigt som Alla hjärtans dag inträffar. Hm. Vem vet. Men lite ledsen i ögat är jag nog!

2 kommentarer:

  1. Oj veit du me min über romantiska kar så kan ja no sej som såleis att ja köpt blommor åt me sjölv å vi ged int nating åt varader elle jo nating för att fir. Vi satt väl typ på vassin dator baket he att C had somna elle så skåda vi tv som vi gör varinda kvälld typ :P Väldigt romantiskt I know! :D Men int bryr ja me ja e van att e int ska va na extra pusspuss å "fjantas" om e så er en vanli dag, alla hjärtans dag elle na typ åv årsdag. Har man tur får man en present tå man fyllde å på morsdan me he e tär tå ;) Man ska no int ha så hög krave.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kalle har no aldär vari na extra romantisk åv se, men int bryr ja no me destomejr i he.. bara man har liti vardagsromantik (typ pussar o kramar varje dag) så e ja nog nöjd :) visst sko e va rolit me nan överraskning nan gang, men no klarar ja me utan å!

      Radera