3 februari 2013

100 000

Jihuu, inatt har min blogg överskridit 100 000 visningar! Fast om man tänker att det är på lite över 3 år så är det kanske inte så mycket... Men för en helt vanlig blogg med tråkigt vardagsinnehåll är det väl inte så illa pinkat, tycker jag.

Steg ganska nyligen upp. Håller seriöst på att tappa nerverna på denhär förkylningen nu. Vet inte hur många gånger jag har vaknat inatt av att jag hållit på att 1. kvävas för att jag inte kan andas med näsan 2. kvävas för att halsen är så torr när jag inte kan andas med näsan. Dessutom så kan jag ju inte snyta mig (det är sant!), och det kommer inte nåt hur jag än försöker ha varmvatten att rinna och sen blåsa ut lite i gången. SUCK.

På agendan idag då, denna härliga soliga söndag? Tja, har satt som mål att skriva minst 2 sidor kand under dagens lopp. En promenad, med eller utan Hanna, är också i planerna. Sen förstås Fringe och kanske nåt annat trevligt program för att fördriva dagen. Men mest ska jag nog VILA kroppen! Förbanne om jag inte är frisk imorgon... Orkar inte med dethär mera.

1 kommentar:

  1. Känd me no bara värr imåris tå ja vakna... bleiv bara liiiiiiiti sur tå ja skåda ut å så att e var perfekt promenad väder... :/

    SvaraRadera