25 februari 2013

Sportlov

Godmorgon!

Hade satt alarmet på 0800, men ångrade mig och sov till 8:30 istället. Plockade ögonbrynen (de var helt sjukt igenväxta!), åt frukost och läste Aku Ankka i lugn och ro, borstade tänderna, bäddade sängen, klädde på mig... Översättning: allt för att inte behöva börja på med kanden. Nå, nu har jag i varje fall öppnat dokumentet, läst igenom material-delen, gjort lite ändringar, och tagit fram det papper jag behöver till att skriva part 1 av resultatredovisningen. Tänkte börja med det allra enklaste, har nämligen bara på mig till klockan tolv. Då ska jag slänga i mig lite mat, trampa in till stan för E&Y-städning, och sen har vi teaterträff klockan två.

Har nu ganska exakt 2,5 veckor på mig att skriva klart, och förstås massor av annat program hela tiden. Vet inte riktigt hur det blir så... Se nu t.ex. på min sportlovsvecka:

Tur att jag är en snabb skribent, säger jag bara! Och att jag behöver lite sömn...

1 kommentar:

  1. ja sko o vila ha sportlov! Påtar liiti tå A. har sportlov medan jag måst vara i Åbo etsom ja har obligatoriska föreläsningar.. Nåja, måst tröst me mé att ja om några år har sportlov varenda vår :)

    SvaraRadera