14 februari 2013

Valentine's greetings

"Mimmi: Det går att prata med dig om allt - vilket jag tycker är en positiv sak! Det är roligt att umgås med dig :) Du är omtänksam och rolig. Ha en bra alla <3-dag! :)"
"Glad vändag Maria Heikkilä <3 Positiva saker om dig :) Du är: Ärlig, lätt att prata med, pålitlig, står på sig."

"Mimmi är väldigt rak på sak vilket jag tycker är en bra egenskap. Inget "ulligullas" :D Man har också väldigt roligt i ditt sällskap."

Tack tjejer, you made my day!

Vi har alltså haft skola mellan halv nio och halv tre - barnpsykiatri och sen dubbeltimme barn med behov av särskilt stöd. Idag började vi prata om ADHD, så gissa om jag var ivrig! När lektionen var slut stannade vi ännu kvar en timme med teatergruppen och skrev manus, funderade på rekvisita osv. For sen via stadsbibban och lånade en bok innan jag trampade hem i slasket.

Nu är jag mätt i magen efter morot och leverlåda, och ska strax börja skriva på kanden. 18:45 är det dags för zumba gold, så tills dess vill jag gärna producera minst en sida text. Tyvärr brukar det ta en stund att komma igång bara, när jag alltid börjar läsa från början, och hittar massor att flytta på eller korrigera... Nå, det är väl skrivprocess det också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar