15 januari 2016

Fredag igen

Slutar aldrig förundras över hur fort veckorna går. Nu är det tydligen fredag igen, och så hade man överlevt en till vecka! En vecka jag trodde skulle kännas extremt lång, med tanke på att jag hade 9-17 alla dagar på jobbet.. Men sen sist och slutligen gick veckan rekordsnabbt. Som ett barn sa på dagis en gång, "voi hohho tå e bara e fridagan!".

Just denna fredag steg jag upp i arla morgonstund 0600 och traskade iväg till gymmet. Körde en timmes pass, duschade, hoppade i kläderna och bilade iväg till jobbet. Hemma var jag strax före fem. Gjorde tonfiskwrap till middag, och nu har jag bänkat mig på soffan. Kalle for iväg till verkstan och själv har jag inga planer. Har faktiskt knappt några planer alls denna helg! Ska väl försöka ta det lugnt, tvätta några maskiner tvätt, baka pizza och motionera lite. Sånt. Och sen skulle jag faktiskt vara sugen på att handla hem årets första tulpaner, för idag är det tydligen tulpanens dag!

Förra året köpte jag tulpaner varje fredag i ungefär tre månaders tid. Och det var kul! Något att se framemot varje fredag kväll, i stället för godis. Men i år ska jag ju spara pengar, så att...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar