31 januari 2016

Chill sunday

Får väl börja med att säga att WOW vilken trafik det blev här på bloggen efter gårdagens inlägg! Härligt att så många tagit sig tid att dela, gilla och kommentera. Det är ett viktigt ämne att fundera på, och jag hoppas att åtminstone en eller två fick sig en tankeställare om när man för sitt barn till dagis och när man har det hemma.


Den här söndagen har jag verkligen levt upp till ordspråket "helga vilodagen". Sov till strax före tio. Drack en riktig vitaminbomb till smoothie (mandelmjölk, fiberpulver, avokado, ingefära, citron, spenat och blåbär) som frukost. Sen bänkade jag mig i soffan och fortsatte mitt OC-maraton, som jag inledde igår kväll. Sjukt men sant, men den serien är fortfarande lika bra som för över tio år sen, när jag såg den första gången! Och vill ni veta en annan sjuk sak? Idag hade jag pyjamas på mig ända till klockan fyra på eftermiddagen...

Nu ska jag äta lite uppvärmd mat, kolla ett avsnitt till, och sen blir det dags för revyträff på Årvasgården klockan sex. När vi kommer hem borde vi ha fått hit en nattgäst också, i form av min kusin Heidi. Kanske nån serie innan läggdags, och så är vardagsrumban igång imorgon igen. Februari, here I come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar