23 augusti 2018

Today I don't feel like doing anything

En grå och trist dag, som speglar mitt humör mycket väl denna torsdag. Mamman som aldrig fick tag i sömnen och sov mellan ett och sex var inte speciellt glad när barnet bestämde sig för att ta morgon klockan sju... Låg och kämpade i nästan två timmar med att få henne att somna om, men icke. Så då drog vi igång frukostrumba, påklädning osv., och när vi var klara var dottern så trött att det i princip bara var att lägga ner henne. Själv börjar jag väl piggna till lite, och överväger om jag ska göra något vettigt eller lägga mig ner bredvid henne här på soffan och powernappa lite.

Har inga som helst planer eller måsten idag, och känner faktiskt inte för att göra så mycket annat än att sitta här heller. Även om det är tråkigt så är det välbehövligt, att mellan varven bara "slappa och slöa". To do-listan är väl egentligen inte så lång för tillfället, men visst finns det saker jag borde ta itu med. Som att koka mera barnmat, ordna i garderoben (hatar alla mina kläder just nu...) eller palla äpplen till höstens mos. Ibland kommer jag på mig själv med att fundera på hur jag egentligen fick kvällar och lediga dagar att gå innan vi fick barn!? Nu behöver jag ju bara fundera på att göra något här hemma så vaknar lill-bossen och ska ha uppmärksamhet...

I morgon är Sebastian ledig och vi ska faktiskt åka till Astor på frukost. Lite tumistid tackar man väl inte nej till, när svärmor så gärna passar lillan en stund. Annars är helgplanerna rätt öppna. På lördag är det villaavslutning, men vi har fortfarande inte bestämt oss för om vi ska fira på en villa (som man ju borde) eller hemma. Återstår att se.

Nu vaknade tösen och jag kan skippa alla mina tankar på att göra något vettigt eller vila. Är det inte ironiskt så säg... Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar