22 augusti 2018

22/08/18

Så här en helt vanlig onsdag i livet ska jag passa på att uppdatera er om hur vi har det och vad vi haft för oss. Ifall nån mot förmodan fortfarande läser den här tråkiga bloggen... Måste erkänna att jag själv tycker det bara blir samma gamla, men ni förstår säkert att mitt liv inte är så actionspäckat för tillfället. Dagarna ser ungefär likadana ut, och jag har varken tid eller ork att skriva långa, utförliga inlägg med mina innersta tankar. Mammalivet, det är nog inte så glamoröst som vissa försöker få det att se ut på Instagram, bara så ni vet! Haha.

Lite tråkigt blir det ju också att bara sitta hemma om dagarna, så därför försöker vi "fäälas" en hel del och hitta på något smått varje dag. Idag t.ex. har vi varit en sväng till Vörå och hälsat på Johanna och Lovisa. Det blev en långpromenad och sen lunch på Kaffikåppin, perfekt sätt att fördriva en dag! Nu sover lillan ute på balkongen och jag funderar på om jag ska 1. Tidsinställa massa inlägg 2. Ta en powernap, 3. Kolla Orange is the new black, eller 4. Börja städa klädskrubben. Det lutar mest mot punkt nummer två för tillfället, då jag fortfarande sover väldigt dåligt om nätterna.

Angående lilldamen så tycker jag det händer något nytt varje vecka utvecklingsmässigt. Ännu kan hon inte åla framåt, men backar, det gör hon! Hon äter också mer än gärna både morgongröt, nån form av frukt till mellanmål, och grönsakspuré till middag. Sen har vi börjat heja åt spegelbilden också! På söndagar är vi på babysim och det är skojigt, om än lite svettigt innan mamma har duschat och klätt på/av både sig själv och barnet... För det mesta är hon nöjd, men grinigare hemma än om vi är ute på språng nånstans. Hon tycker nämligen om att få vara med och se nya ställen, vilket ju är tacksamt. Ibland tänker jag nog att vi är väldigt lyckligt lottade som fick ett så här "lätt" barn som första; sover och äter och är nöjd och glad och hänger med bara!

 Så här glada är vi oftast när vi vaknar! (och mamma visar nästan allt)
 En rätt vanlig frukost fångad på bild.
 Åtminstone en i huset lär ju bli överlycklig om dottern väljer grävmaskinen över alla andra kompisar i sängen...
 Förra helgen var det Juthbackamarknad i min forna hemstad, och givetvis åkte vi iväg. Gick både fredag kväll och lördag förmiddag, men gjorde tyvärr inga stora fynd. Bara massor av "wanties" som fångades i kameran..
Den där Coca Cola-lådan hade jag mer än gärna tagit hem, men tyvärr kostade den tresiffrigt...
Denna vackra trälåda var däremot på väg hem till mig, men efter att ha stått och gnabbats med försäljaren i tio minuter orkade jag inte mera. Båda var lika envisa och ingen gav sig om priset.. Så e fick vara tå!
 
På lördag morgon dukade mamma och pappa upp med hotellfrukost åt oss. Smarrigt värre!
Pancakes, finns det nån godare frukost?
 På lördag kväll hade svärföräldrarna ställt till med kräftskiva ute vid villan. Det var lite onödigt blåsigt att sitta ute, men väldigt gott!
 Skönt att ligga på pappa och titta på tv, tycker Eleonore.
 Jag har köpt solrosor från Kimo. En av mina absoluta favoritblommor!
 Lappar är ju hur goda som helst, åtminstone om ni frågar min dotter...

5 kommentarer: