6 augusti 2018

Dagen när vi fick gräva fram långbyxorna

Idag var dagen när vi äntligen, efter över en månad av värmebölja, fick in frisk luft när jag öppnade fönstren. Dagen när jag fick börja gräva bland Eleonores långärmade kläder. Dagen när jag faktiskt tycker det är lite kyligt att sitta inomhus med shorts. Dagen när vi troligen äntligen kan gå ut på en promenad utan att halvt dö på kuppen!

Mamman nappisilmä <3

Denna regniga måndag steg vi upp vid halv tiotiden. Efter frukost och morgonrutiner var det dags för damens förmiddagslur, och där ligger hon ännu i vagnen i tamburen och sussar så sött. Själv har jag passat på att gå igenom lite räkningar, svarat på mejl, diskat en maskin samt släpat ut AC-maskinen ur sovrummet. Nu får jag väl snart börja fundera på lunch, och sen ska ni hålla tummarna att det inte regnar så vi kan gå på en efterlängtad promenad på eftermiddagen. Får väl till och med sätta jacka på mig idag! När ska jag nu ha använt det senast.. Borde också ta och beställa en ny höstjacka, då min Didriksons på något vänster blivit alldeles för tight... Vad nu det kan bero på, hrmf. 

I vår kalender är det faktiskt rätt tomt för den här veckan, det enda vi skrivit upp är bröllop på lördag (fortfarande stor ångest på den punkten) och babysim-premiär samt Sebastians 31-årsdag på söndag. Får se då vad veckan bjuder på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar