9 oktober 2016

Sköna söndag

Började denna söndag med en morgonpromenad. Eller morgon är väl kanske lite fel, eftersom klockan var halv elva när jag kom mig i väg... Men det blev i varje fall en skön fem kilometers runda med musik i öronen. Tunga steg, min kondition är verkligen inte vad den varit.. Men jag får väl jobba på det! Tog en snabbdusch och gjorde sen frukost och satt och avnjöt den med några sidor Aku Ankka. Diskmaskinsplock, tvätt och andra hemsysslor, och nu har jag landat på soffan en stund.


Köpte en ny skoställning i Vasa igår, det är tänkt att den ska få flytta ner i förrådet för att förvara den motsatta säsongens skor (har jag sagt att jag har liiiite väl många par skor!?), så den hade jag tänkt försöka mig på att skruva ihop nu. Har också en naturell yoghurt som blivit lite gammal, så tänkte vända ihop ett nöt- och fruktbröd av det. Balkongens inglasningar borde också få sig en omgång med fönstertvättaren, men man kan väl inte vara alltför aktiv på sina lediga dagar...

Klockan tre ska jag befinna mig hemma hos Maria för en välbehövlig tjejträff med "Tjängan". Sen nalkas söndagsmiddag hemma hos svärisarna, så ska vi väl hoppas att min älgjägare har färdigt för dagen nån gång. Och så hade ännu en helg svischat förbi.... Bara måndagar och fredagar, säger jag ju!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar