15 oktober 2016

Helg igen

Den här veckan har verkligen rusat förbi för mig, men det beror nog på att jag haft så mycket program. Nu har jag åtminstone alla mina föräldrasamtal över på jobbet, vilket betyder att jag hinner pusta ut nån vecka innan det blir dags för farsdag och sen jul. Tänk det, att vi redan är i mitten av oktober! Fattar inte vart tiden tar vägen... Nästa vecka får jag åtminstone ett välbehövligt avbrott i form av höstlov torsdag-fredag. Vad jag ska hitta på då har jag ännu inte kommit underfund med, men känner jag mig själv rätt blir det åtminstone inte tråkigt. Gillar ju när det händer mycket! Men får väl nog bara så lov att konstatera att en paus i soffan nu som då är mer än okej...

Idag är jag jaktänka då igen. Försöker vänja mig vid tanken på att inte ha sambon hemma de kommande fem-sex helgerna. Tankade lite med en dejtkväll i Jakobstad igår. Vi åkte till Jysk för att beställa hem en ny säng åt oss (äntligen!), åt middag på O'Learys, handlade lite på Prisma, och avslutade sen kvällen med Inferno på bio. Perfekt fredag, om ni frågar mig! Idag började jag dagen med massage hos Annika klockan 11. Känner mig sådär lagom avslappnad och mörbultad nu.. Lyssnar till tvättmaskinen och bläddrar igenom diverse sociala medier här på soffan bara.


Senare idag är det väl tänkt att jag ska möta upp med Linn och lilla Amanda, eventuellt för en promenad. Och så hade jag väl lyckats få en dag att gå då igen. Imorgon har jag heller inga stora planer, och skönt så. Det bästa med hösten är nog att det inte händer så mycket på helgerna, utan att man kan ta det lite som det kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar