29 oktober 2016

Bygg din egen förrådshylla

Ända sen jag flyttade in med Sebastian i augusti har vi haft ett litet skelett i vår garderob.. Eller nåja egentligen i vårt förråd. Det var nämligen så att vi bara lassade över alla mina (tusen) saker från mitt förråd till hans, och inte alls brydde oss i att organisera. Resultatet var att ifall man behövde nåt ur förrådet, fick man först riva ut tio saker och sen hoppa över fem andra, innan man överhuvudtaget hade rum att gå in i förrådet... Detta har jag mått väldigt illa över, ordningssam och organiserad som jag är. Vi var nere och tittade en kväll, och jag sa att nu är det bara så att vi hamnar att göra nåt åt detta kaos. Så vi planerade och skissade upp för en hylla. Skaffade lite virke och byggde tillsammans ihop. Och ni vet inte hur bra det kändes när vi lyfte in hyllan, och alla saker fick en egen plats. Nu är det så rymligt att till och med min cykel skulle ha plats där, om det inte var så att jag parkerat den utanför förrådet i stället. Hehe..

Hyllan var väldigt enkel att bygga och den fyller sin funktion perfekt. Bara vi får vår nya säng, som har förvaring under, kommer det troligen också att bli lite ändringar i förvaringen, så att vi får rum med våra balkongsoffkuddar i förrådet. Men annars är jag riktigt nöjd! Hyllan är 180 centimeter hög, 140 centimeter bred, och 50 centimeter djup, och består av 3 hyllplan. Sebastian är missnöjd med att vi inte gjorde nåt "kryss" bakom, för att göra hyllan stabilare, men jag tycker det funkar bra sådär också, i och med att den står uppefter en vägg.

Förrådet före...
Visst får man bygga nere i källaren, när det är för kallt ute..?
Även om det ser ut som om Sebastian gjorde allt jobb, så var det inte riktigt sant! Jag fick också hjälpa till att såga och skruva. Men tror ni det fastnade på nån bild? Nä.
Den färdiga hyllan.
Och hur det ser ut i förrådet just nu. Väldigt dåligt ljus, jag vet, men ni ser ju skillnaden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar