28 oktober 2016

Friday night

Här ligger jag ensam i soffan, mätt i magen och glad i själen. Efter en väldigt fullspäckad vecka var det skönt att styra kosan mot Nykaabi ikväll, för att ha pizzaverkstad och därefter pizzaperjantai med min kära familj och "tillbehör". Åtta pizzor tillverkade vi, och sen hade jag ännu gjort en mascarponecheesecake till efterrätt. Känns inte som om jag kommer behöva äta nåt de närmaste dagarna... Men konstigt nog brukar den känslan alltid ha gått om till följande morgon, haha!

 Katis kompis Ellinor och hennes dotter Felicia fick också vara med på vår pizzaperjantai.
 Yummie!
 There's always room for dessert!

Sebastian har förstås redan somnat. Vi hann bara hem så började han tjata om jag inte ska komma och titta tv i sovrummet. Visste precis vad det innebär, så den niten gick jag inte på! Tog fem minuter så hörde jag snarkningar... Så nu har jag hela kvällen på mig att kolla serier i lugn och ro.


För övrigt har jag heller inte så många planer för helgen. Imorgon ska jag en sväng och representera NNSB och uppvakta en annan varmansförening. Basti är troligen sista helgen i älgjakten, så får väl njuta av att ha hushållet för mig själv, hehe. Sen ska jag faktiskt vara ledig på måndag också, så det blir en lite extra lyxig helg för min del (igen). Va e no betär än he?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar