29 oktober 2016

Sat 29/10

Inspirerad av Carros lördagsinlägg...

Idag är det... lördag. Den sista i oktobermånad, otroligt nog! Vackert väder har det varit också. Synd att jag inte hunnit vara ute. Men ska försöka åtgärda det problemet än ikväll!


Idag har jag... sovit till klockan tio, ätit frukost, gått på gym, panikduschat och fixat mig, varit en sväng till Härmän kuntokeskus, och sen slappat på soffan.

Idag borde jag... städa hushållet. Alltså seriöst, vet inte när jag senast skulle ha låtit bli att dammtorka på TVÅ MÅNADER.

Idag tycker jag... att det är skönt att bara vara.


Dagens värsta känsla... när jag stod på gymmet ännu klockan 12:50 och insåg att jag inte kommer hinna till Härmä till klockan två.

Dagens bästa händelse... att jag kom mig till gymmet! Första gången sen JUNI som jag visade min nuna där. Och det gav, precis som jag gissat, mersmak och träningsenergi! Nu gäller det bara att hitta luckor i mitt veckoschema och sätta in mera gymtid. 


Dagens panik... när jag kom till Kuntokeskus och insåg att jag inte får kaffe och tårta, utan skumpa, och att jag kommer hamna delta i hela kvällens festprogram om jag inte åker hem illa kvickt.

Dagens hiss... den halva chokladplattan jag hade i skåpet och fick njuta av framför ett avsnitt Big Bang Theory på soffan.

Dagens diss... att vårt nya tvättstreck i bastun är alldeles för kort och att fuktigheten stiger till 90% när man torkar nåt i bastun.

Idag är jag nöjd med... mig själv, för att jag kom mig till gymmet.

Idag saknar jag... Sebastian, som är i älgjakten. Känns som om jag inte sett så mycket av honom de senaste veckorna! På helgerna är han i skogen, och in i veckorna är jag på diverse träningar och möten och kurser. Vi träffas ungefär bara när det är läggdags!


Idag avskyr jag... att årets värsta månad ligger framför. Usch, gillar verkligen inte november. Men det finns i alla fall en positiv sak: Snart är det juuuuul!

Idag älskar jag... vår balkong, som hållit mina Mårbackapelargoner vid liv trots att det nästan är november.


Idag, just nu, ska jag... stiga upp ur den här soffan och dra på mig ytterkläderna och åka iväg till Kimo. Sebastian och jag ska tydligen ut på en "promenad" (läs: vi går i 1 km/h i skogen och tittar på något jag inte förstår mig på). Sen blir det middag hos svärisarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar