24 september 2016

Skön lördag

En lördag då jag knappt kollat på klockan, utan bara tagit dagen som den kommer. En planlös dag, utan måsten förrän klockan sex på kvällen. Sambon drog ut på jakt tidigt på morgonen. Själv sov jag till tio ungefär. Sen dess har jag hunnit städa köket och badrummet, och nu återstår bara ett snabbvarv med dammhandsken och dammsugaren, så är hushållet lite fräschare igen. Har också rivit lakanen ur sängen, kört tre tvättmaskiner, varit en sväng till butiken och bankomaten, samt vänt ihop en cookiedeg, bara för att. Och förstås:

Frukost. Som jag älskar att vända ihop nåt gott av det som finns i kylskåpet och bara sitta och njuta en stund med en bra tidning!

Tyvärr har jag gått och blivit lite förkyld, så att housewife:a som en galning är kanske inte världens bästa idé.. Men vet ni när jag får ett sug för att städa och röja och baka och dona så finns det ingen stoppknapp. Bara att köra på så länge orken finns! Dock har jag varit viktig med att lägga mig ner en stund på soffan emellanåt, med lite sociala medier eller en inredningstidning. Både för att vila ryggen, och ta en välbehövlig paus i donandet. Då känns det så mycket bättre sen.

Ikväll ska vi till Glasbruket (igen!), för att fira Maria och Mikki som förlovat sig. Synd att vädret är så grått och trist och kallt! Gissar att jag får prova några outfits innan jag kan välja vad jag vill ha på mig ikväll. Inte precis klänningsväder idag alltså... Hoppas ni andra också har en riktigt skön lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar