9 september 2016

Rygghällviti

Nå hej påå edar! Får väl som vanligt ursäkta för dålig blogguppdatering, men denna gång har jag faktiskt en orsak. Eller två! Imorgon kör vi Rapakunkku i Jepo (tips tips!), så det har varit en hel del ställande inför den tävlingen, i och med att jag kommer vara tävlingsledare. Har också lyckats få riktigt besvärligt med ryggen igen. Längesen sist, men sådär är det ju, när man har minst tid för att vara sjuk så...

Senaste dagarna har jag tagit mig igenom både jobb, kvällar och nätter genom att droga mig ganska hårt med värkmedicin. Det har ju tyvärr resulterat i trötthet, sjuk mage och dåligt humör, så vi kan väl säga att jag inte direkt varit på topp. Men ikväll känns det som om det håller på att vända, smärtan är inte lika närliggande och intensiv längre. Så ni får hålla tummarna för mig att jag orkar genom morgondagens tävling utan större bekymmer!

Annars har jag väl inte tid med så mycket annat i helgen. På söndag ska både mina och Bastis föräldrar komma hit på inflyttningsmiddag, så det finns ju en hel del att ställa för det förstås. Idag har vi städat och imorgon börjar matförberedelserna. Det blir nämligen trerätters middag, och delar av huvudmenyn går fortfarande lös i skogen nånstans.. Hehe.

He va allt. Taco hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar